Θεσσαλονικη – news.saloniki.gr

Ειδήσεις, Έκδηλώσεις, Φεστιβάλ..

Θεσσαλονίκη: The Christmas Circus | Χριστούγεννα στη Μονή Λαζαριστών

Thessaloniki Christmas Circus

Η Μονή Λαζαριστών «ντύνεται» χριστουγεννιάτικα από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου, προσφέροντας γιορτινή διάθεση, παιχνίδια, γεύσεις και πρωτότυπο θέαμα και υποδέχεται τους μικρούς της φίλους και όλους όσους θέλουν να νιώσουν Χριστούγεννα με παιδική διάθεση..

Το πρόγραμμα

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 19:00, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με παιχνίδια για τα παιδιά, μ’ ένα βαριετέ στην τέντα από τους Dromocósmicas και με υπέροχη μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου Παύλου Μελά και της ΙΡΙΣ.

Στον υπαίθριο χώρο της Μονής Λαζαριστών όλες τις ημέρες θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, face painting, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, παιχνίδια..

Στην σκηνή και στο χώρο θα εμφανιστούν μεταξύ άλλον οι Opera Chaotique, οι Fortissimo, ο νέος τραγουδοποιός Joey, οι Grikanta με τραγούδια της νότιας Ιταλίας, η χορωδία του Συλλόγου «Ακρίτες του Πόντου» Σταυρούπολης, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ, το ΚΘΒΕ με το «Θεσσαλονίκη – Ανασκαφή 3» και τις πρωτότυπες δράσεις «Θέλετε να ακούσετε ένα ποίημα;» και άλλες αναπάντεχες εκπλήξεις..

Το αναλυτικό Πρόγραμμα: The Christmas Circus (σε μορφή PDF)

Τιμές εισιτηρίων:
Είσοδος ελεύθερη, εκτός από τα θεάματα στην τέντα, όπου το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ
Οικογενειακό εισιτήριο: στα 4 εισιτήρια το ένα δώρο
Ομαδικά εισιτήρια, συλλόγων, κλπ για πάνω από 10 έκπτωση 20%

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
15 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017
Καθημερινές: 17:00 – 22:00
Σαββατοκύριακα: 12:00 – 22:00

 

Comments are closed.